İKÇÜ ÜBYS Kalite Doküman Yönetim Sistemi (KDYS), Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesine tanıtıldı.

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından tasarlanan ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan yazılım ekiplerince kullanıma sunulan, EBYS ile entegreli KDYS, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesine tanıtılarak kullanımına ilişkin detaylar aktarılmıştır.

Bahse konu tanıtım toplantısına, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesinden Strateji Geliştirme Daire Başkanı Alper Zeytun ve Bütçe ve Performans Programı Birimi Şube Müdürü V. Sümeyra Koç ile birlikte üniversitemizden Strateji Geliştirme Daire Başkanı Erkan Küçükkılınç, Kalite Sistemleri Birimi Sorumlusu Endüstri Mühendisi Uğur Kılıç, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Şube Müdürü V. Öğr. Gör. Esra Ünal, Sistem ve Veritabanı Yöneticisi Harun Yeşilkaya ve Yazılım Destek Birimi Personeli Tuğba Şen katılım sağlamıştır.

Toplantı başlangıcında, üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanı Erkan Küçükkılınç, üniversitemizin kuruluşundan bu yana kalite çalışmalarına verdiği önemi vurgulamış, hizmet alanımız içerisindeki tüm faaliyetlerin kayıt altına alınarak kurumsal hafızanın sağlanması amacıyla, KDYS'nin önemli bir modül olduğunu belirtmiş olup KDYS'nin EBYS ile entegre çalışmasının da imza süreçlerinde oluşan iş yükünün ortadan kaldırılması açısından ayrıca öneme sahip olduğunun altını çizmiştir.

Daha sonraki bölümde, Kalite Sistemleri Birimi Sorumlusu Endüstri Mühendisi Uğur Kılıç, KDYS modülünün kullanımına ilişkin teknik ve uygulama detaylarını aktarmış ve uygulama örneklerini paylaşmıştır. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Şube Müdürü V. Öğr. Gör. Esra Ünal da KDYS'nin kullanımı esnasında karşılaşılacak her türlü sorunda Yazılım Destek Birimine ulaşılabileceğini ve her zaman çözüm üreteceklerini belirtmiştir.

Toplantının son bölümünde ise Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesinden Strateji Geliştirme Daire Başkanı Alper Zeytun ve Bütçe ve Performans Programı Birimi Şube Müdürü V. Sümeyra Koç teşekkürlerini iletmiştir.

İKÇÜ ÜBYS Kalite Doküman Yönetim Sistemi (KDYS) Toplantısı Katılım Tutanağına ulşamak için lütfen tıklayınız..