Üniversitemiz Akademik ve İdari Personeline Yönelik "Kalite Sistemleri Farkındalık Eğitimi" Düzenlendi

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından üniversitemiz birimlerinde görev yapan akademik ve idari tüm personele yönelik 2021 Yılı Kurumsal Hizmet İçi Eğitim Planı (PL/908/08) hazırlanarak Kalite Doküman Yönetim Sisteminde yayımlanmış ve tüm birimlere duyurulmuştur.

Bahse konu Plan kapsamında, üniversitemizde yürütülen kalite sistemleri faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapılarak personelimizin farkındalığını artırmak amacıyla, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Erkan Küçükkılınç ve Kalite Sistemleri Birimi Sorumlusu, Endüstri Mühendisi Uğur Kılıç tarafından 07 Nisan 2021 Çarşamba günü 14.00-16.00 saatleri arasında, çevrim içi (online) Kalite Sistemleri Farkındalık Eğitimi düzenlenmiştir.

Kalite Sistemleri Farkındalık Eğitimi Katılım Formuna ulaşmak için lütfen tıklayınız..

Kalite Sistemleri Farkındalık Eğitimi Kaydına ulaşmak için lütfen tıklayınız..

Kalite Sistemleri Farkındalık Eğitimi Sunumuna ulaşmak için lütfen tıklayınız..