KALDER Online Ücretli Eğitim: Kurum Kültürü-Aykut Alp Yılmaz

Değerli Paydaşlarımız;

Üniversitemiz, yürütülen kalite sistemleri faaliyetlerinin kapsamının genişletilmesi ve etkinliğinin artırılarak paydaş ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla, 23 Kasım 2020 tarih ve 11 sayılı KALDER İzmir Şubesi Yönetim Kurulu kararı ile Türkiye Kalite Derneği (KalDer)’ne tüzel üye olarak kayıt olmuştur.

Üniversitemizin KalDer’e tüzel üyelik gerçekleştirmesi sayesinde, tüm akademik ve idari personelimizin de KalDer üyesi olması sağlanmıştır. Böylelikle, tüm akademik ve idari personelimiz KalDer tarafından düzenlenen eğitim, seminer vb. tüm etkinliklere ücretsiz ve/veya indirimli katılım sağlayabilmektedir.

Bu kapsamda, 15 Nisan 2021 Perşembe günü saat 10.00-16.00 arasında KalDer tarafından düzenlenecek Kurum Kültürü online farkındalık eğitimi ücretli olup akademik ve idari tüm personelimiz KalDer Üyesi olarak indirimli yararlanabilecektir.

Eğitim Kayıt Formu:

Izmir Katip Celebi University, Izmir, Turkey