KALDER Online Ücretsiz Farkındalık Eğitimi: Zor Zamanlarda Doğru Kararlar İçin Zihinsel Esneklik

Değerli Paydaşlarımız;

Üniversitemiz, yürütülen kalite sistemleri faaliyetlerinin kapsamının genişletilmesi ve etkinliğinin artırılarak paydaş ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla, 23 Kasım 2020 tarih ve 11 sayılı KALDER İzmir Şubesi Yönetim Kurulu kararı ile Türkiye Kalite Derneği (KALDER)’ne tüzel üye olarak kayıt olmuştur.

Üniversitemizin KALDER’e tüzel üyelik gerçekleştirmesi sayesinde, tüm akademik ve idari personelimizin de KALDER üyesi olması sağlanmıştır. Böylelikle, tüm akademik ve idari personelimiz KALDER tarafından düzenlenen eğitim, seminer vb. tüm etkinliklere ücretsiz ve/veya indirimli katılım sağlayabilmektedir.

Bu kapsamda, 14 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 15.00-16.30 arasında KALDER tarafından düzenlenecek Zor Zamanlarda Doğru Kararlar İçin Zihinsel Esneklik online farkındalık eğitimi ücretsiz olup akademik ve idari tüm personelimiz davetlidir.

NOT: Eğitim 500 kişi ile sınırlı olup kayıt formu dolduran katılımcıların mail adreslerine katılım linki gönderilecektir.

Eğitim Kayıt Formu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnKv7-fEhzVZigqTj9ClQmUesCN2XZQ69vKD0kt8MqzUWTCg/viewform

Izmir Katip Celebi University, Izmir, Turkey
Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı